top of page
dr Bojana Mandic.png

zašto sam napravila ovaj sajt

Šta prvo pomislite kada čujete reč - banja?

 

Ja pomislim na lečenje, rehabilitaciju, na stare i bolesne.

 

Međutim, moje poimanje ove reči, drastično se promenilo kada sam posetila Pačir banju. To nije obična banja… To je mali, ružičasti raj, slatko bekstvo od svakodnevnih obaveza i stresa, to je nešto što je svima nama potrebno!

Sigurno ste bar nekada u životu imali jak osećaj da morate otići tamo negde… Da vas to, tamo negde jako vuče sebi i da ne možete uraditi ništa dugo, sem da se prepustite i poslušate svoj unutrašnji glas. 

 

Tako je bilo sa mnom, kada sam prvi put videla fotografiju jezera u Parič banji. To je to, idem tamo bar na tri dana. Idem tamo jer moram to da vidim i osetim.

Otišla i zaljubila se…

 

I ostavila na neodređeno vreme, bol u zglobovima i mišićima od sportskih povreda, koji me tako dugo prati…

I tako, dok sam se poslednji dan brčkala u ružičastom jezeru, dala sam svečano obećanje da ću napraviti sajt o Pačir banji i da ću se potruditi da svojim znanjem i istraživanjem, pomognem da se dobar glas o ovom ružičastom jezeru daleko čuje.

Evo me, ispunjavam svoje obećanje i obavezujem se da ću sa vama podeliti sve korisne informacije koje vam mogu pomoći, da maksimalno iskoristite ovaj dar prirode. Zapitajte se - kakvi smo mi srećnici što imamo ružičastu kap Panonskog mora, tu na dohvat ruke! Priroda ima odgovor na sva naša pitanja da li smo dovoljno mudri da je poslušamo?

                                                                                                                 S’ ljubavlju dr Bojana Mandić

 

Ostavite svoj komentar –

kakva su vaša iskustva iz Pačir banje?

Dr Bojana Mandić je lekar i autor sajta

Revolucija ishrane

kao i YouTube kanala 

Tragom zdravlja

bottom of page